Direct contact - 06-11080485

Auto Wrappen Amsterdam

PRIJSOPGAVE

Je auto laten wrappen in Amsterdam

Een nieuwe auto kopen is misschien wel het hoogtepunt in je leven, dat is wel duidelijk. Je hebt dan een prachtige wagen, maar heb je ook je ideale kleur, bestickering, velgen etc? Bij Hicustoms is het mogelijk om uw auto te laten wrappen, remklauwen spuiten, velgen spuiten en om uw ramen te tinten.
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Blaricum en onze carwrap locaties zijn door heel Nederland gevestigd, waaronder Amsterdam .

Van een nieuwe print, tot een nieuwe kleur: Hicustoms heeft in Amsterdam auto’s op allerlei manieren gewrapt. Kies daarom voor auto wrappen in Amsterdam, zodat je op een voordelige wijze van je opknapte auto kunt genieten.

Laat je auto al wrappenvanaf €1395

PRIJSOPGAVE

Waarom zou je je auto laten wrappen?

Een carwrap brengt geen schade aan de lak. Je zal merken dat je auto geen last meer heeft van krassen. Zo kan je de auto op een originele manier beschermen. Een bijkomend voordeel is dat de waarde van de auto blijft behouden. Wanneer je over een tijdje wat anders wilt kan je dus meer vragen voor je auto.

Je eigen auto kan altijd nog mooier. Het mooie aan een carwrap is dat jij je auto volledig naar wens kunt inrichten! Een legerprint auto of geheel legergroen? Het is aan jou!

Ervaring in auto wrappen

Hicustoms heeft in de Amsterdam uiteenlopende auto’s opgeknapt: van het wrappen van een lamborghini tot het bestickeren van een golf. Door die ervaring weten wij wat consumenten willen: een gecertificeerde carwrapper, waarbij de consument tot in de details de wensen kan doorgeven.

Door onze ervaring en veel klantcontact in Amsterdam weten wij ook dat consumenten een hoogwaardige auto wrap folie willen. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met 3M. Hierdoor kunnen wij aan onze klanten maatwerk leveren. De carwrappers van 3M worden door 3M opgeleid. HiCustoms is opgeleid volgens de normen van 3M en wij zijn hierdoor een erkende carwrapper in regio Amsterdam.

PRIJSOPGAVE

Je carwrapping bij Hicustoms in Amsterdam

Hicustoms realiseert zich dat consumenten willen weten hoe een prijs tot stand komt. Daarom houden wij de prijzen transparant, zodat je weet wat de kosten zijn voor de auto wrappen. We leggen duidelijk uit hoe de factuur tot stand is gekomen en brengen geen onverwachte kosten in rekening. Wil je meer informatie over carwrapping bij Hicustoms voor regio Amsterdam? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. Wij horen graag je wensen tegemoet, zodat wij een maatwerkoplossing kunnen bieden!

Auto Wrappen Amsterdam

Wij bezorgen onze klantende hoogste kwaliteit en beste service

Kwaliteit en Customer service staan bij ons op nummer één. In combinatie met onze ervaren vakmensen werken wij graag aan uw project!

Project starten
Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen

Grenzenloos

Je auto, boot, jetski of vliegtuig bij Hicustoms wrappen wij het allemaal

Specialisten

Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken

Service

Met onze haal- en brengservice zit jij relaxt achterover

Featured Items