Direct contact - 06-11080485

Auto wrappen Den Haag

PRIJSOPGAVE

Laat je auto laten wrappen in Den Haag

Laat je auto wrappen bij Hicustoms in Den Haag. Hier ben je aan het juiste adres voor een professionele en strakke car wrap! Onze ervaren wrappers en specialisten helpen je graag om jouw droomauto te realiseren. Wij werken enkel met kwalitatieve wrap folies van merken zoals 3M, Avery en Inozetek. Zo ben je gegarandeerd van een tijdloze wrap die jaren meegaat. Dus zoek jij een betrouwbare partner die jouw auto kan wrappen in Den Haag? Bij Hicustoms ben je van harte welkom.

Het wrappen van je auto is simpel gezegd het volledig inpakken van je auto met folie. Tevens dient wrap folie als extra bescherming voor je autolak. Wrap folie heb je in verschillende kleuren en structuren, waardoor je iedere keer weer een unieke look kunt creëren voor jouw auto. Van mat, satijn, metallic tot glanzend, bij Hicustoms adviseren we je graag over de mogelijkheden. Of je nu een total make-over wilt, of slechts wat details wilt accenturen, alles is mogelijk.

Laat je auto al wrappenvanaf €1395

PRIJSOPGAVE

Waarom je auto wrappen bij Hicustoms Den Haag?

Bij Hicustoms houden wij van auto’s en werken wij met veel plezier en passie aan elke opdracht. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste trends en tools, en weten maar al te goed hoe ze jouw auto kunnen omtoveren tot iets unieks. Wij bieden maatwerkoplossingen en staan voor kwaliteit. Het wrappen van je auto is een toffe upgrade, maar wat zijn de prijzen van een auto wrap in Den Haag?

De prijs van een auto wrap is afhankelijk van de specifieke auto, maar ook jouw eigen wensen. Deze factoren tezamen met het aantal nodige meters wrap folie en manuren, maken de uiteindelijke prijs. Wij snappen dat onze klanten willen weten hoe een prijs tot stand komt, daarom houden wij de prijzen transparant. Een carwrap start bij €1395. Vraag vandaag nog een vrijblijvend offerte aan en kom meer te weten over carwrapping bij Hicustoms in Den Haag en regio.

Meer dan auto wrappen in Den Haag

Bij Hicustoms kun je niet alleen terecht voor een te gekke carwrap, ook bieden wij services aan zoals: remklauwen spuiten, velgen poedercoaten en ramen blinderen. Onze specialisten denken graag met je mee over de verschillende opties, kleuren en technieken. Zo maakt de combinatie van een full car wrap met geblindeerde ramen jouw auto helemaal af. Door je autoramen te tinten bij Hicustoms in Den Haag, zorg je voor meer privacy in je auto en wordt warmte door zonlicht beter buiten de auto gehouden. Hicustoms weet precies welke kwaliteitseisen er nodig zijn, maar ook welke wettelijke normen er worden gesteld wat betreft de licht-doorlaatheids-factor. Vraag vandaag nog een offerte aan!

PRIJSOPGAVE
Auto Wrappen Den Haag

Wij bezorgen onze klantende hoogste kwaliteit en beste service

Kwaliteit en Customer service staan bij ons op nummer één. In combinatie met onze ervaren vakmensen werken wij graag aan uw project!

Project starten
Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen

Grenzenloos

Je auto, boot, jetski of vliegtuig bij Hicustoms wrappen wij het allemaal

Specialisten

Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken

Service

Met onze haal- en brengservice zit jij relaxt achterover

Featured Items