Direct contact - 06-11080485

Auto Wrappen Groningen

PRIJSOPGAVE

Specialist auto wrappen in Groningen

Geef jouw auto een totaal nieuwe look en kom bij Hicustoms Groningen je auto wrappen! Of je nu kiest voor een full car wrap of enkel wat details van je auto wilt laten wrappen, bij Hicustoms ben je aan het juiste adres om je droomauto te realiseren. Wij zijn dé specialist in Groningen op het gebied van carwrapping, remklauwen spuiten, ramen blinderen en velgen poedercoaten.

Een full car wrap is het volledig bekleden van je auto met wrap folie. Deze speciale folie gemaakt van hoogwaardig vinyl, geeft jouw auto een totale make-over. Wrap folie is er in verschillende kleuren, soorten en structuren. Kies bijvoorbeeld voor een matte folie of een metallic finish, daarmee geef je jouw auto een exclusieve look. Een extra voordeel van je auto laten wrappen, is dat wrap folie dient als beschermlaag van je autolak. Zo behoud je de waarde van je auto, win – win!

Laat je auto al wrappenvanaf €1395

PRIJSOPGAVE

Car wrapping bij Hicustoms in Groningen

Hicustoms werkt uitsluitend met hoogwaardige folies en materialen. Tevens zijn onze specialisten op de hoogte van de nieuwste technieken en hebben zij een scherp oog voor detail. Ben jij de huidige uitstraling van je auto zat en wil jij in Groningen of omstreken je auto laten wrappen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. In alle enthousiasme denken wij graag met je mee, zo creëren we samen de auto van je dromen!

Het kan ook zijn dat je net in het bezit bent van een kersverse wagen, maar je de standaard opties ‘net niets’ vindt. Wij weten precies wat er nodig is om jouw auto te finetunen, zodat je straks weer fluitend de weg oprijd. Denk bijvoorbeeld aan het ontchromen van de raamlijsten of het wrappen van de spiegels en het dak, zo geef je je auto al een totaal andere look. Wil je een net wat stoerdere uitstraling? Kies dan voor het blinderen van je ramen en daarmee bescherm je je gelijk tegen uv-straling en warmte van de zon. Het tinten van je autoruiten zorgt ook voor extra privacy. De specialisten van Hicustoms werken met hoge kwaliteitseisen en weten precies welke wettelijke normen er worden gesteld wat betreft de licht-doorlaatheids-factor.

Wat is de prijs van een auto wrap in Groningen?

Bij Hicustoms in Groningen ben je verzekerd van een kwalitatieve car wrap. De kosten voor deze toffe upgrade van je auto zijn afhankelijk van de type auto, maar ook de wensen die jij zelf hebt. Voor welke folie kies je en welke onderdelen laat jij wel of niet mee wrappen? De prijs van een auto wrap zijn opgebouwd uit de hoeveelheid meters wrap folie en de nodige manuren om de klus te klaren. De prijs voor een auto wrap bij Hicustoms Groningen start bij €1395.

Een full car wrap gecombineerd met geblindeerde ramen maken jouw auto helemaal af. Hicustoms weet precies welke kwaliteitseisen er nodig zijn, maar ook welke wettelijke normen er worden gesteld wat betreft de licht-doorlaatheids-factor.

PRIJSOPGAVE

Laat je auto wrappen bij Hicustoms Groningen

Als professionals in carwrapping, denkt Hicustoms graag met je mee over de verschillende opties en combinaties. Onze prijzen voor auto wrappen geven een goede indicatie van de verwachte kosten en wij snappen dat onze klanten inzicht willen hebben in de prijs. Daarom houden wij de prijzen transparant, zodat je precies weet wat de kosten zijn voor het wrappen van de auto. Wij bieden maatwerkoplossingen en staan voor kwaliteit. Dus ben jij toe aan een nieuwe look voor jouw auto? Neem dan vandaag nog contact op met Hicustoms Groningen en vraag een vrijblijvend offerte aan en kom meer te weten over carwrapping bij Hicustoms in de provincie Groningen.

PRIJSOPGAVE
Auto Wrappen Groningen

Wij bezorgen onze klantende hoogste kwaliteit en beste service

Kwaliteit en Customer service staan bij ons op nummer één. In combinatie met onze ervaren vakmensen werken wij graag aan uw project!

Project starten
Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen

Grenzenloos

Je auto, boot, jetski of vliegtuig bij Hicustoms wrappen wij het allemaal

Specialisten

Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken

Service

Met onze haal- en brengservice zit jij relaxt achterover

Featured Items