Direct contact - 06-11080485

Auto Wrappen Limburg

PRIJSOPGAVE

Laat je auto wrappen in Limburg

Realiseer de auto van je dromen en laat je auto wrappen bij Hicustoms in Limburg. Of het nu gaat om het upgraden van een auto die je al langer in je bezit hebt, of het finetunen van je nieuwe Polestar met een carwrap, de zoektocht naar jouw droomauto begint hier. Hicustoms is de carwrap specialist in Limburg en heeft in omgeving Maastricht, Sittard en Kerkrade veel auto’s mogen wrappen. Zo werken wij enkel met de beste materialen en zijn onze specialisten op de hoogte van de nieuwste technieken.

Auto wrappen is kun je zien als het volledig inpakken met folie van je auto. Carwrapping is een ware trend afkomstig uit Amerika en bij Hicustoms maken wij gebruik van hoogwaardig gegoten vinyl. Dit zogenoemde wrap folie bestaat nagenoeg in alle denkbare kleuren en structuren. Denk bijvoorbeeld aan mat, glanzend, satijn en metallic. Je kunt hiermee jouw auto volledig omtoveren. Dat is leuk voor het oog, maar wrap folie dient ook als extra beschermlaag voor de lak van je auto. Win – win dus!

Laat je auto al wrappenvanaf €1395

PRIJSOPGAVE

Wat is de prijs van een auto wrap in Limburg?

Carwrapping is een toffe upgrade van je auto, maar wat is nou de prijs van het auto wrappen in Limburg? Uiteraard is dit erg afhankelijk van de specifieke auto, maar ook jouw eigen wensen. Kijkend naar de hoeveelheid meters wrap folie en manuren, kun je stellen dat de kosten van een carwrap voor een SUV hoger zijn dan voor een hatchback. Maar ook het type folie en details van de auto maken het verschil in prijs. Zo hoeft een panorama dak niet gewrapt te worden en heb je bijvoorbeeld de keuze om wel of niet handvatten mee te wrappen.

Hicustoms is een professional in carwrapping en denkt graag met je mee over de verschillende opties en combinaties. De prijs voor een auto wrap in Limburg start bij €1395. Onze prijzen voor auto wrappen geven een goede indicatie van de verwachte kosten, maar voor een specifieke prijsopgave kun je vrijblijvend een offerte opvragen. Naast carwrapping kun je bij Hicustoms ook je remklauwen spuiten, velgen poedercoaten en ramen blinderen. Onze specialisten denken graag met je mee.

Kies voor het tinten van je auto ramen in Limburg

Wil je een nog stoerdere look creëren voor je auto? Kies er dan voor om je auto ramen te tinten bij Hicustoms in Limburg! Deze extra toevoeging zorgt er niet alleen voor dat zonlicht en warmte beter buiten de auto wordt gehouden, het zorgt ook voor een stukje veiligheid doordat men niet zo gemakkelijk meer je auto kan inkijken. Niet voor niets wordt het tinten van autoramen ook wel Privacy Glass genoemd.

Een full car wrap gecombineerd met geblindeerde ramen maken jouw auto helemaal af. Hicustoms weet precies welke kwaliteitseisen er nodig zijn, maar ook welke wettelijke normen er worden gesteld wat betreft de licht-doorlaatheids-factor.

PRIJSOPGAVE

Carwrapping bij Hicustoms in Limburg

Bij Hicustoms snappen wij dat onze klanten willen weten hoe een prijs tot stand komt. Daarom houden wij de prijzen transparant, zodat je weet wat de kosten zijn voor het wrappen van de auto. Wie bieden maatwerkoplossingen en staan voor kwaliteit. Vraag vandaag nog een vrijblijvend offerte aan en kom meer te weten over carwrapping bij Hicustoms in de regio Limburg.

PRIJSOPGAVE
Auto Wrappen Limburg

Wij bezorgen onze klantende hoogste kwaliteit en beste service

Kwaliteit en Customer service staan bij ons op nummer één. In combinatie met onze ervaren vakmensen werken wij graag aan uw project!

Project starten
Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen

Grenzenloos

Je auto, boot, jetski of vliegtuig bij Hicustoms wrappen wij het allemaal

Specialisten

Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken

Service

Met onze haal- en brengservice zit jij relaxt achterover

Featured Items