Direct contact - 06-11080485

Auto Wrappen Rotterdam

PRIJSOPGAVE

Auto wrappen in Rotterdam: upgrade jouw auto door te restylen

Indien je je auto in regio Rotterdam wilt wrappen ben je bij Hicustoms aan het juiste adres. Door de samenwerking met 3M kunnen wij de auto volledig naar je wensen personaliseren.

Dus een nieuwe kleur, een nieuwe print, of een autobestickering? Bij Hicustoms ben je aan het juiste adres. Hicustoms heeft erkende carwrappers in dienst, waardoor wij in Rotterdam een breed portfolio aan carwraps hebben gedaan.

Laat je auto al wrappenvanaf €1395

PRIJSOPGAVE

Carwrappen in Rotterdam: voor alle soorten en maten

Tegenwoordig zijn opmerkelijke kleuren mogelijk. Bij Hicustoms merken wij dat er veel vraag is naar matzilveren wrapfolies, maar kleuren als matzwart en wit komen ook vaak voor. Door de samenwerking met 3M bieden wij een breed pallet aan kleuren aan. Kies je voor de veelgebruikte matgrijs, opvallend geel of voor hoogglans; Hicustoms heeft voor regio Rotterdam alle mogelijkheden voor het creëren van je droomauto.

Door het wrappen creëer je steeds meer je droomauto! Wil je later een andere wrap? Het is gewoon mogelijk om de wrap te verwijderen. Je zal merken dat de auto geen schade krijgt door lijmresten.

Hicustoms is al jaren het vertrouwde adres voor carwrappen in Rotterdam. Naast de carwrap in regio Rotterdam denken wij graag met de klanten mee. Zo kan je bij ons ook kiezen voor een totaaloplossing door bijvoorbeeld de autoruiten te laten blinderen en de remklauwen te laten spuiten.

Wat zijn de voordelen van het auto wrappen?

  • Door te car wrappen maak je van je auto je visitekaartje. Als je bijvoorbeeld een ondernemer bent uit regio Rotterdam is het slim om contactgegevens te vermelden. Als je in de file staat kunnen je medegebruikers je website, e-mailadres en telefoonnummer makkelijk onthouden. Indien je een bedrijf hebt die in regio Rotterdam actief is is het slim om je auto te bedrukken, want zo ziet iedereen in deze regio letterlijk wie je bent en waar je voor staat. Door de auto een nieuwe, schone look te geven val je positief op. Het draait toch om de eerste indruk!

  • Kies je vaak een andere auto? Dan is het slim om te carwrappen. Dit verhoogt de waarde van je auto. Car wrappen is goedkoper dan auto spuiten, omdat het minder tijd kost. Indien je na een tijd van plan bent om je auto te verkopen is de kans groot dat je de investering terugverdient, want je krijgt door autoreclame extra klanten gekregen en de restwaarde blijft behouden.

  • De wrapfolie beschermt je auto tegen lakschade. Hierdoor krijg je geen last van krassen of steenslag. Onderdelen als de bumpers, vleugels en de motorkap worden zo beschermd tegen krassen en kleine steentjes. Hierdoor blijft je auto langer mooi!

PRIJSOPGAVE

Hicustoms is dé carwrapservice van Rotterdam

Hicustoms heeft door zijn ervaring een naam opgebouwd in regio Rotterdam. Neem dus contact op met Hicustoms voor auto wrappen in Rotterdam. Wil je meer informatie opvragen, zoals de prijs van de carwrap? Vraag dan bij Hicustoms vrijblijvend je offerte op. Hicustoms hoort graag je wensen tegemoet, zodat wij een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden.

Wij bezorgen onze klantende hoogste kwaliteit en beste service

Kwaliteit en Customer service staan bij ons op nummer één. In combinatie met onze ervaren vakmensen werken wij graag aan uw project!

Project starten
Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen

Grenzenloos

Je auto, boot, jetski of vliegtuig bij Hicustoms wrappen wij het allemaal

Specialisten

Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken

Service

Met onze haal- en brengservice zit jij relaxt achterover

Featured Items