Direct contact - 06-11080485

Auto Wrappen Utrecht

PRIJSOPGAVE

Auto wrappen in Utrecht : Hicustoms biedt jou een totaaloplossing

Carwrappen is dé manier om van jouw auto je droomauto te maken. Hicustoms biedt in regio Utrecht de mogelijkheid om je auto volledig te personaliseren. Van een matgrijze kleur, tot satijn en carbon: Bij Hicustoms creëer je een op maat ontworpen auto. HiCustoms werkt samen met folieproducent 3M.

3M werkt alleen samen met gecertificeerde wrappers die hun kennis up-to-date houden. Door de kwalitief goede folies die je op maat kunt beplakken zijn wij een trotse partner. Hieronder lees je de toegevoegde waarde van een autowrap voor jouw auto en lees je wat Hicustoms voor jouw regio kan betekenen.

Laat je auto al wrappenvanaf €1395

PRIJSOPGAVE

Waarom zou je kiezen voor een autowrap?

Je auto opknappen kan op allerlei manieren. Waarom zou je kiezen voor een autowrap als je het ook kunt laten spuiten verven? Hieronder staan de voordelen van carwrapping voor regio Utrecht op een rij.

  • Bij een carwrap kan je jouw fantasie laten uitkomen! HiCustoms heeft voor regio Utrecht een breed pallet aan auto wrap folies die wij kunnen bestellen. Zo creëer je echt een auto wat bij je persoonlijkheid past. Een auto zegt ook veel over je identiteit. Men heeft binnen een seconde al een oordeel over je auto klaar, dus het is een waardevolle investering!
  • Een autowrap is een stuk goedkoper dan je auto laten spuiten. Dit komt, omdat het beplakken van je auto een stuk sneller gaat dan het spuiten.
  • Tijdens de carwrapping wordt de folie over de lak geplaatst. Hierdoor blijft de lak beschermd tegen schade van buitenaf.
  • Heb je een eigen bedrijf in regio Utrecht? Indien je in regio Utrecht je auto wilt laten wrappen geef jij je visitekaartje af. Na deze investering zal je naamsbekendheid een boost krijgen, doordat heel veel mensen in het verkeer je bedrijfsnaam kunnen zien. In de file rijden is nooit een pretje, maar als je beseft hoeveel mensen rustig naar de auto wrap kunnen kijken creëer je, zonder dat je het door hebt, een naam in de regio.

Hoe gaat Hicustoms te werk?

Hicustoms meet eerst de auto op. Na jaren ervaring in regio Utrecht weten wij dat de precieze maten vereist zijn. Het is geen gezicht als een klein gedeelte niet door de folie wordt gedekt. Vervolgens maken wij de auto schoon. Na een grondige reiniging worden de auto-onderdelen uit elkaar gehaald om de folie precies te laten plakken.

Daarna wordt de auto wrap folie geplaatst. De folie wordt met een speciaal soort lijm op de auto gebracht. Voor carwrap in Utrecht werken bij samen met 3M. De kwalitatief hoogwaarde folies van 3M voorkomen luchtbellen en beschadigt de autolak niet. Zo kunnen wij garanderen dat de auto wrap een succes wordt!

PRIJSOPGAVE

Hicustoms is dé carwrapservice voor regio Utrecht

Upgrade jouw auto door je auto door HiCustoms te laten wrappen in regio Utrecht. Wij stellen jouw wensen centraal. Zo kan je ook bij Hicustoms je autoruiten blinderen en de remklauwen spuiten. Wij bieden je graag een inkijkje in onze projecten. Wil je meer informatie over wat auto wrappen bij Hicustoms inhoudt? Of wil je weten wat een autowrap gaat kosten? Vraag bij ons via het vrijblijvend naar informatie of vraag bij ons je offerte op. Wij zien graag je wensen tegemoet, zodat wij een oplossing op maat kunnen bieden.

Wij bezorgen onze klantende hoogste kwaliteit en beste service

Kwaliteit en Customer service staan bij ons op nummer één. In combinatie met onze ervaren vakmensen werken wij graag aan uw project!

Project starten
Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen

Grenzenloos

Je auto, boot, jetski of vliegtuig bij Hicustoms wrappen wij het allemaal

Specialisten

Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken

Service

Met onze haal- en brengservice zit jij relaxt achterover

Featured Items