Direct contact - 06-11080485

 Auto Wrappen

PRIJSOPGAVE

Wat is Auto wrappen ?

Je auto laten wrappen of car wrapping is letterlijk niet meer dan jouw auto te laten ‘inpakken’. De auto wordt volledig of gedeeltelijk voorzien van een laag wrapfolie. Wrappen is een techniek die veel wordt gebruikt om voertuigen een make over te geven en ze om te toveren in een reclame- of promotieobject. Uiteraard is ook het stylen van je auto mogelijk. Auto wrappen biedt de mogelijkheid om je auto te voorzien van een uniek design. Kies uit populaire kleuren, zoals Nardo Grey, chroom, mat grijs, roze en meer!

De techniek voor het stylen van auto’s heeft zich de laatste jaren snel en effectief ontwikkeld, waardoor je de auto volledig naar eigen smaak kunt laten customizen. Spuiten is een dure en tijdrovende klus en heeft bovendien een permanent resultaat.

Laat je auto al wrappenvanaf €1395

PRIJSOPGAVE

Voordelen van een auto wrappen

Car wrapping brengt diverse voordelen met zich mee. Hieronder hebben we alle voordelen op een rij gezet:

  • Wrappen biedt de mogelijkheid om een unieke auto te rijden zonder daarbij de originele lak van de auto aan te tasten;
  • Naast dat het vinyl de auto een totaal nieuwe look geeft, heeft het ook een beschermende functie. Het beschermt de lak van de auto tegen steenslag, krasjes en weersinvloeden;
  • Car wrapping is een goedkoper alternatief dan je auto overspuiten;
  • Carwrappen is een permanente of tijdelijke toepassing;
  • Het is eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten;
  • Er zijn oneindig veel mogelijkheden.

Wil je dus echt iets bijzonders en one-of-a-kind? Dan is car wrapping de beste keuze die je kunt maken.

De kosten om een auto te laten wrappen

Hoeveel kost het om van jouw auto een unieke gepersonaliseerde wagen te maken? Carwraps zijn allemaal verschillend en daarom is de vraag ‘hoeveel kost het wrappen van een auto’ vrij moeilijk te beantwoorden. De kosten van een carwrap zijn op de eerste plaats afhankelijk van het type auto en de specifieke wrapfolie die je wilt gebruiken. Maar er bestaat geen standaard prijskaartje voor een hoogwaardige, professionele carwrap..

Zie het als het geven van een opdracht voor het maken van een kunstwerk; de prijsvariatie kan enorm zijn, afhankelijk van wat je precies wilt. Het is gelukkig niet moeilijk in onderhoud. Carwrapfolie dient namelijk dezelfde zorg te krijgen als autolak. Regelmatig reinigen is essentieel aangezien vuil anders vast komt te zitten op het voertuig. Daarom is het aan te raden om regelmatig een borstelloze autowasserij (zonder hot wax) te bezoeken of zorgvuldig met de hand te wassen.

PRIJSOPGAVE

Auto wrappen prijzen

Ondanks dat het lastig is zonder kennis van de auto en het type wrapfolie een prijsindicatie te geven willen wij u toch voorzien van een richtprijs.

Hatchback

VW Golf, Audi A3, A-klasse

Sedan

Audi A4, Mercedes C-Klasse

Limousine

Mercedes E-Klasse, Audi RS6, BMW 7 serie

SUV

Range Rover, Porsche Cayenne, Audi Q7

Supercars

Lamborghini, Ferrari, McLaren

TESLA

Model X, Model S, Model 3

Auto wrappen bij Hicustoms

Wil je je auto een nieuwe kleur of afbeelding geven? Dan biedt auto wrappen de uitkomst. Bij Hicustoms staan kwaliteit en een goede klantenservice op nummer één. Wij werken uitsluitend met de beste wrapfolie en zeer ervaren specialisten voor het beste resultaat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Bellen kan naar 035 887 45 13 en mailen kan naar info@hicustoms.nl. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen één dag te verwerken.

Wij bezorgen onze klantende hoogste kwaliteit en beste service

Kwaliteit en Customer service staan bij ons op nummer één. In combinatie met onze ervaren vakmensen werken wij graag aan uw project!

Project starten
Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen

Grenzenloos

Je auto, boot, jetski of vliegtuig bij Hicustoms wrappen wij het allemaal

Specialisten

Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken

Service

Met onze haal- en brengservice zit jij relaxt achterover

Featured Items