Direct contact - 06-11080485

Ben jij een aanpakker en gespecialiseerd in het wrappen van auto’s? Hou je ervan om met een fijn gevoel naar werk te gaan, met een leuk team om je heen? Dan past deze vacature bij jou! 

Wij van Hicustoms dat gevestigd zit in Blaricum zij op zoek naar iemand waarbij auto’s zijn/haar passie is, iemand die bereid is om zijn handen uit de mauwen te steken en die ervaring heeft in het wrappen van auto’s. 

Wij zijn niet opzoek naar eendagsvliegen, maar naar die gene die “part of the carwrap family” wil zijn. 

  • Ervaring/gespecialiseerd in auto wrappen
  • Je kan  zelfstandig  aan de slag
  • Je bent een tikkeltje perfectionistisch
  • Minimaal in bezit van een B-rijbewijs
  • Fulltime beschikbaar
  • Je bent flexibel

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn Ismael en Martijn, de oprichters en co-owners van Hicustoms. Wat eens begon als een jongensdroom op een kleine zolderkamer, is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze business. Het plezier en enthousiasme waar we destijds mee begonnen, ervaren we echter nog iedere dag.
Doordat we steeds meer groeien hebben we ook meer personeel nodig, vandaar de auto wrapper vacature. Naarmate we onze onderneming uit de kinderschoenen zagen groeien, hebben we ons centraal gevestigd in Blaricum. Hier mogen we nu dagelijks mensen gelukkig maken met kwalitatief beste auto wraps. En daar zijn we trots op. We halen er ontzettend veel energie uit om de klant met een glimlach te zien vertrekken. met de klant zijn unieke ontwerp.

Ons plezier zit hem uiteraard ook in het fantastische werk dat we mogen doen. De wagens die we vandaag de dag customizen, hingen vroeger op de posters naast ons bed. Een droom die iedere dag p[nieuw uitkomt, als je het ons vraagt. We begrijpen dan ook als geen ander wat de klant bedoelt, wanneer ze hun ideale auto komen (re)stylen bij ons. Want bij Hicustoms laten we het liefst zoveel mogelijk dromen in vervulling gaan. Niets is ons te gek

Bij interesse van deze auto wrap vacature kan je een mail sturen met jou CV en motivatie naar: Info@hicustoms.nlop ons hoofdkantoor in Blaricum ben jij altijd welkom! De koffie staat klaar in onze gezellige Hicustoms ‘woonkamer’.

Ben jij geen auto wrapper, maar lijkt het je wel leuk om bij Hicustoms te werken onder andere functies? Bij Hicustoms zijn we altijd opzoek naar talent!
Druk op de knop ‘open sollicitatie’ om direct een e-mail te sturen met je CV en leg vervolgens uit waarom het een meerwaarde voor ons bedrijf heeft met je functietitel.

Open sollicitatie
Featured Items