Direct contact - 06-11080485

Autoruiten blinderen

OFFERTE AANVRAGEN

Je hebt ze vast wel eens op de weg zien rijden: auto’s waarvan de autoramen aan alle kanten geblindeerd zijn. Dit wordt ook wel Privacy Glass genoemd. Het is namelijk bijna niet mogelijk om te zien wie er in de auto zit. Vaak zijn deze auto’s over-geblindeerd, iets wat verboden is. Ramen blinderen is toegestaan, mits je jezelf aan de Europese richtlijnen houdt. Voor het blinderen van de autoramen is richtlijn 92/22/EEG opgesteld waar de bestuurder zich aan te houden heeft.

De geblindeerde auto wordt alleen toegelaten op de weg als de voorruit minimaal 75 procent lichtdoorlatend is. Het blinderen van autoglas is een lastig karwei dat de nodige tijd en nauwkeurigheid vraagt. Om het beste eindresultaat te garanderen is het bijvoorbeeld heel belangrijk om een sterke krasvaste tintfolie van een hoge kwaliteit te gebruiken met een licht-doorlaatheids-factor dat wettelijk is toegestaan.

OFFERTE AANVRAGEN

Wat zijn de voordelen van autoruiten blinderen?

Blinderen heeft vele voordelen. Oogvermoeidheid is een groot probleem die verkeersongevallen kan veroorzaken. Door de ramen te blinderen minimaliseer je de verblinding van de zon en de koplampen, waardoor vermoeidheid van de ogen wordt verminderd.

Zodat je kunt genieten van een comfortabelere rit en, nog belangrijker, een veiligere rit. Ook beschermt geblindeerde autoramen jou en het interieur van de auto tegen de schadelijke stralen van de zon. De meeste getinte folies blokkeren effectief 99 procent van de schadelijke UV-stralen van de zon.

Toegevoegde waarden van ramen blinderen

Geblindeerde ramen zijn ook een toegevoegde waarde. Het blinderen van je autoruiten voegt extra waarde toe wanneer je de auto wilt doorverkopen. De kans is groter dat je jouw auto voor een hoger bedrag kunt verkopen.

En last but not least is het ook een voordeel dat geblindeerde autoramen de auto in de zomer vele malen koeler houden. Je hebt dan nooit meer last van een oververhitte auto na een dagje op pad te zijn geweest.

OFFERTE AANVRAGEN

Wij bezorgen onze klantende hoogste kwaliteit en beste service

Kwaliteit en Customer service staan bij ons op nummer één. In combinatie met onze ervaren vakmensen werken wij graag aan uw project!

Project starten
Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen

Grenzenloos

Je auto, boot, jetski of vliegtuig bij Hicustoms wrappen wij het allemaal

Specialisten

Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken

Service

Met onze haal- en brengservice zit jij relaxt achterover

Featured Items