Direct contact - 06-11080485

Bedrijfsauto Reclame

PRIJSOPGAVE

Met bedrijfsauto reclame toon je andere weggebruikers je naam, je logo en eventueel een slogan voor jouw dienst of product. Autobelettering of autowrapping heet het officieel. Daarmee laat je jouw auto in een speciaal soort folie verpakken, waardoor je er een complete reclame-uiting van maakt.

Ook maak je zo handig gebruik van het feit dat we weer vaker en langer in de file staan. Meer mensen kijken langere tijd naar jouw voertuig, waardoor je bereik dus groter is dan ooit.

Met autowrapping als autoreclame zijn uw bedrijfsauto’s het rijdende visitekaartje van uw bedrijf. Of het nu gaat om een enkele auto, aanhangers, vrachtwagens of zelfs hele wagenparken. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Wij ontwerpen, produceren en monteren uw autobelettering in een van onze garages. Van eenvoudige teksten tot full colour, tevens kunnen wij ook uw auto helemaal inpakken/carwrapping.

Jouw volledige wagenpark laten wrappen

PRIJSOPGAVE

Restwaarde verhogen door autowrapping

Wrappen biedt de mogelijkheid om een unieke auto te rijden zonder daarbij de originele lak van de auto aan te tasten. Naast dat het vinyl de auto een totaal nieuwe look geeft, heeft het ook een beschermende functie. Het beschermt de lak van de auto tegen steenslag, krasjes en weersinvloeden. De kwaliteit en uitstraling van de oorspronkelijke lak zorgt voor een hoge restwaarde van de auto.

Als de huisstijl van uw bedrijf bijvoorbeeld een felle exotische kleur heeft kan dat soms zo bijzonder zijn dat potentiële kopers daar niet van houden. Als u de optie heeft om de oorspronkelijke fabriekskleur van uw auto te behouden, kunt u uw inruilwaarde behouden. Als u uw auto laat wrappen dan bent u ervan verzekerd dat u deze oorspronkelijke kleur behoudt en dus de restwaarde hoog houdt.

De kosten om een auto te laten wrappen

Hoeveel kost het om van jouw auto een unieke gepersonaliseerde wagen te maken? Carwraps zijn allemaal verschillend en daarom is de vraag ‘hoeveel kost het wrappen van een auto’ vrij moeilijk te beantwoorden. De kosten van een carwrap zijn op de eerste plaats afhankelijk van het type auto en de specifieke wrapfolie die je wilt gebruiken. Maar er bestaat geen standaard prijskaartje voor een hoogwaardige, professionele carwrap.

Zie het als het geven van een opdracht voor het maken van een kunstwerk; de prijsvariatie kan enorm zijn, afhankelijk van wat je precies wilt. Het is gelukkig niet moeilijk in onderhoud. Carwrapfolie dient namelijk dezelfde zorg te krijgen als autolak. Regelmatig reinigen is essentieel aangezien vuil anders vast komt te zitten op het voertuig. Daarom is het aan te raden om regelmatig een borstelloze autowasserij (zonder hot wax) te bezoeken of zorgvuldig met de hand te wassen.

PRIJSOPGAVE

Wij bezorgen onze klantende hoogste kwaliteit en beste service

Kwaliteit en Customer service staan bij ons op nummer één. In combinatie met onze ervaren vakmensen werken wij graag aan uw project!

Project starten
Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen en producten.

Grenzenloos

Je auto, boot, jetski of vliegtuig bij Hicustoms wrappen wij het allemaal

Specialisten

Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken

Service

Met onze haal- en brengservice zit jij relaxt achterover

Featured Items