Direct contact - 06-11080485

Keuken wrappen

CONTACT OPNEMEN

Je kent het wel: je keuken is inmiddels een paar jaar oud en begint je steeds meer tegen te staan. Je wilt wel weer eens wat anders, maar een nieuwe keuken is een enorme uitgave die je niet zomaar doet.

Om tóch dat gevoel van een nieuwe keuken te ervaren is een extreem makkelijke oplossing beschikbaar: laat je keuken wrappen!

Wat is keuken wrappen?

Je keuken laten wrappen is de ideale manier om je keuken te voorzien van een nieuwe look, zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een hoogwaardige, zelfklevende folie die zorgt voor een exclusieve uitstraling. Door bijvoorbeeld je keukenkastjes te wrappen zien deze er direct weer als volledig nieuw uit. Om het geheel af te maken kun je ook meteen je keukendeurtjes wrappen, zodat alles samen één mooi geheel vormt.

Voordelen keuken wrappen

Je keuken wrappen met folie heeft een aantal aantrekkelijke voordelen:

  • Het wrappen van je bestaande keuken is een stuk goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe keuken.
  • Je hoeft niet lang te wachten op het resultaat: een keukenkastje wrappen is bijvoorbeeld zo voor elkaar.
  • Je hebt een enorme keuzevrijheid in de beschikbare kleuren en folies.

Je hoeft je daarin niet te laten beperken en welke combinaties je ook bedenkt: bijna alles is mogelijk. Zo heb jij straks een unieke keuken waarvan er geen tweede bestaat. Laat je creativiteit dus de vrije loop en sta versteld van de mogelijkheden en het resultaat!

Jouw oude keuken weerhelemaal als nieuw

PRIJSOPGAVE

Kosten keuken wrappen

Benieuwd wat het kost om een keuken te wrappen? Dit is onder andere afhankelijk van de afmetingen van je keuken en de gekozen wrap folie. Omdat ieder project een custom-job is, is op deze vraag dan ook geen eenduidig antwoord te geven en verschilt voor keuken wrappen de prijs per klus.

Voor een vrijblijvende prijsopgave of meer info kun je uiteraard altijd contact met ons op via onze contactpagina. Direct bellen kan natuurlijk ook via 035 887 45 13 of stuur een mailtje naar info@hicustoms.nl. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug!

PRIJSOPGAVE

Wij bezorgen onze klantende hoogste kwaliteit en beste service

Kwaliteit en Customer service staan bij ons op nummer één. In combinatie met onze ervaren vakmensen werken wij graag aan uw project!

Project starten
Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen

Grenzenloos

Je auto, boot, jetski of vliegtuig bij Hicustoms wrappen wij het allemaal

Specialisten

Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken

Service

Met onze haal- en brengservice zit jij relaxt achterover

Featured Items