Direct contact - 06-11080485

Polestar Wrappen

CONTACT OPNEMEN

Kies voor een kwalitatieve wrap voor jou Polestar 1 of 2 en zorg voor een optimale kleur- en lak bescherming! Het vakkundige team van Hicustoms adviseert en helpt graag om jouw spiksplinternieuwe Polestar te voorzien van de nodige protectie. Wij beschikken over een breed assortiment van eersteklas wrap folies, dus ben jij je oude kleur zat of wil je puur de lak voorzien van een beschermlaag? Dan ben je bij Hicustoms aan het juiste adres.

Polestar 1 of 2 laten wrappen

Als trotste eigenaar van een Polestar 1 of 2, is het waarborgen van de kwaliteit van je auto één van de hoogste prioriteiten. Niet enkel kan het wrappen van je Polestar zorgen voor een compleet nieuwe look, de wrap folie dient ook als bescherming. Hicustoms adviseert graag wat daarin de verschillende mogelijkheden zijn. Wrap je Polestar met een zelfontworpen kleurenschema of blijf trouw aan de kleur zoals je hem gekozen hebt bij de dealer, de opties zijn eindeloos. Tevens is het mogelijk om slechts gedeeltes van je Polestar te wrappen in een mooie alternatieve kleur, welke de originele kleur mooi zal complimenteren. Wij denken graag met je mee!

Het wrappen van een Polestar, of elke andere auto, is tevens niet schadelijk voor de autolak. Sterker nog, Hicustoms brengt de Polestar wrap dermate voorzichtig aan dat niet terug te zien is dat er een wrap op zit en met een wrap zorg je er zelfs voor dat je veel langer de kleur en de kwaliteit van de lak bewaard. Mocht je je auto in de toekomst willen verkopen, kun je simpelweg de folie weer laten verwijderen om de originele kleur te laten zien en het onbeschadigde lak. Ook het laten verwijderen van een wrap kun je door Hicustoms laten verzorgen. Wij zijn specialisten op het gebied van wrap folies en weten precies hoe we de folie moeten behandelen en verwerken, tijdens en na het wrappen. Uiteraard ook voor een carwrap voor jou Polestar 1 of Polestar 2.

Laat je Polestar wrappen of ontchromenvanaf €500,-

Betalen in termijnen? Vraag naar de voorwaarden.

PRIJSOPGAVE

Laat jouw Polestar ontchromen

Een groot deel van de Polestar rijders stoort zich aan een belangrijk visueel aspect van de auto: de chrome lijsten. Deze lijsten zijn voor elke variant Polestar gelijk, ongeacht welke kleur auto je gekozen hebt. Waarbij de één expliciet kiest voor de chrome lijsten, vindt een ander het juist een van de minpunten van de auto. Voor beide partijen ligt die keuze nu op tafel bij Hicustoms. Met de lijsten wordt bedoelt:

  • De randen om de radiatorgrill
  • De lijsten onder de bumper
  • De raamlijsten
  • Overige lijsten, bijvoorbeeld rondom de spiegels of richtingaanwijzer

Bij het ontchromen van jouw Polestar worden er kleine gedeeltes gewrapt door middel van het heel precies aanbrengen van folie op de verchroomde lijsten van de auto. Stel je voor dat je een zwarte auto hebt gekozen en je wil de Polestar ontchromen, kies dan bijvoorbeeld voor een zwarte folie zodat je lijsten ook zwart zijn. Daarmee creëer je een gestroomlijnde look.

Een dergelijke kleine aanpassing zorgt voor een totaal ander uiterlijk van je Polestar. In sommige gevallen kan dit de auto dusdanig veranderen, dat een totale wrap al niet meer nodig is en alleen het verkleuren van het chroom al meer dan voldoende is om het hele visuele aspect van de auto te veranderen. Natuurlijk kan dit in de kleur en type folie naar keuze, en komen onze specialisten graag met je in gesprek over alle mogelijkheden die Hicustoms jou kan bieden.

Polestar ramen blinderen

Als je denkt aan het wrappen van een Polestar, heb je het over de carrosserie van de auto. Maar het is ook mogelijk om de ramen van je Polestar te blinderen middels het gebruik van raamfolie. Hicustoms kan jou ramen tinten in een een shade die past bij de auto, met een lichtdoorlaatbaarheid van 5% tot 70%. Zo krijgt jouw Polestar in totaliteit een wat donkerdere uitstraling, wat garant staat voor een mooier uitziende en stijlvolle auto.

Polestar ramen blinderen is voor de specialisten van Hicustoms dagelijkse kost, net zoals het compleet wrappen van een auto of het ontchromen van de lijsten. TIP: als je ervoor kiest om de ramen te laten blinderen, kies er dan ook gelijk voor om je Polestar autolampen te tinten. Dit zorgt voor een klassiekere look in combinatie met de ramen. Er is dus veel mogelijk met een wrap, voor zowel de carrosserie van je Polestar, maar ook voor de ramen en andere details.

Bescherm jouw Polestar met XPEL

Wil je niks veranderen aan de look van je Polestar? Kies dan enkel voor een beschermlaag, daarmee houd je de vervelende eerste krasjes op je nieuwe Polestar 2 tegen. Hicustoms maakt hiervoor gebruik van het speciale XPEL folie, welke zichzelf kan repareren middels het gebruik van hitte. Naast reguliere folies in verschillende kleur- en stijlmogelijkheden, is dit de manier om je auto zo lang mogelijk zijn waarde te laten behouden. Zo zie je maar: voor alles is een oplossing!

PRIJSOPGAVE

Zoek je dus iets om enkel de lak van jouw Polestar te beschermen, dan adviseren wij dus gebruik te maken van XPEL-folie. Deze compleet kleurloze folie is geschikt voor zowel matte als glanzende lak en complimenteert deze dan ook meer dan perfect. Mocht er toch schade ontstaan, dan kunnen de specialisten door middel van warmte de XPEL-folie repareren. Een XPEL-folie verkleurd niet en is ook bestand tegen schade van uitwerpselen van vogels, opspattend straat gruis en andere vervelende situaties waar je auto de dupe van kan zijn. Ook kan deze folie op het interieur gebruikt worden om ook hier de beschadigingen van het gebruik tegen te gaan en de auto er zo lang mogelijk als nieuw uit te laten zien.

Het wrappen van een Polestar met XPEL-folie verloopt net als met een normale wrap in delen. De XPEL-folie wordt om de auto heen getrokken en daarna verwarmt, zodat deze goed strak en naadloos op je Polestar aansluit voor optimale zichtbaarheid van de originele autolak.

Hicustoms Polestar wrapspecialist

Hicustoms is er voor een ieder die zijn auto de nodige bescherming wilt geven of zijn auto een compleet nieuwe look wilt geven. Je kunt je auto laten wrappen in het design wat jij wilt door middel van de gekozen kleur. Graag komen onze specialisten met je in gesprek om goed in kaart te brengen wat de mogelijkheden zijn voor jouw Polestar. Vervolgens plannen wij een afspraak in op een door jou gewenst moment en beschikken wij over huurauto’s om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor in Blaricum, maar Hicustoms opereert ook vanuit Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in het wrappen van Tesla’s, het spuiten van remklauwen en alles wat te maken heeft met het opzetten van een beschermende, kwalitatieve en mooie wrap folie. Hiermee zorgen wij ervoor dat je auto op lange termijn nog te verkopen is met een zo hoog mogelijke restwaarde.

Gegarandeerde kwaliteit van Hicustoms

Hicustoms maakt enkel gebruik van hoogwaardige materialen, denk hierbij aan 3M, Avery, Hexis, Oracal en Inozetek folie. Dit zijn allemaal duurzame A-merken van hoge kwaliteit, waarmee wij de garantie kunnen bieden dat de kwaliteit van de folie niet afneemt door de jaren heen.

Of je nu kiest voor een kleurrijke wrap folie of beschermende XPEL-folie voor jouw Polestar, beide bieden de nodige bescherming voor jouw mooie, duurzame auto die je daarmee zo lang mogelijk in nieuwstaat houdt. Ook voor het tinten van je ramen of het ontchromen van de lijsten, staan de adviseurs en specialisten van Hicustoms voor je klaar met de beste service en hoogste kwaliteit producten!

Wij bezorgen onze klantende hoogste kwaliteit en beste service

Kwaliteit en Customer service staan bij ons op nummer één. In combinatie met onze ervaren vakmensen werken wij graag aan uw project!

Project starten
Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen

Grenzenloos

Je auto, boot, jetski of vliegtuig bij Hicustoms wrappen wij het allemaal

Specialisten

Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken

Service

Met onze haal- en brengservice zit jij relaxt achterover

Featured Items