Direct contact - 06-11080485

Lamborghini wrappen

Auto wrappen

Lamborghini Wrappen

Wil jij je Lamborghini wrappen of je super car een nieuwe look geven?
Vanaf 2.695 euro nemen wij jouw Lamborghini onderhanden voor een make-over.

Satin GreenEen aantal weken na de aankoop van een supercar begint het ook allemaal maar normaal te worden. Dus besluit de eigenaar van deze Lamborghini zijn wagen even flink te pimpen met een nieuwe kleur. Moet je eens kijken naar deze super dikke Gallardo.

Voor het customize naar wens van uw Lamborghini urus, huracán of aventador, bent u op het juiste adres! Een Lamborghini staat er al bekend om dat het een unieke auto is, maar met de jaren heen merk je dat er steeds meer Lamborghini’s worden gekocht in Nederland, waardoor het mogelijk is dat er nog iemand in een Lamborghini rijd met de zelfde carwrap kleur.  Bij Hicustoms kunt u altijd terecht met uw Lamborghini of super car die u naar wens wilt maken, zodat uw auto nog unieker wordt dan dat hij al is. De carwrap folie die onze specialisten aanleggen op uw auto biedt naast een mooi uiterlijk ook meer voordelen. De wrap geeft namelijk tevens extra bescherming voor de lak, zodat de lak minder snel beschadigt wordt.

Geen idee is te gek voor ons! Heeft u een idee dat u wilt bespreken met ons? stuur ons gerust een berichtje of bel/App ons op het nummer: 035 887 45 13 

VRIJBLIJVEND OFFERTE AANVRAGEN
  • Ja, maar voor het beste resultaat is een goede laklaag vereist.
  • In principe kan de wrapfolie op iedere type auto gebracht worden.

Ongeveer 5-7 jaar. Dit is wel afhankelijk van de onderhoud en verzorging.
Uiteraard adviseren wij u hier goed in.

De wrap kun je laten verwijderen als deze bijvoorbeeld te veel is beschadigd of als je het gewoon niet meer wil. Het is raadzaam om dit te laten doen door een specialist op dit gebied. Er zullen dan geen lijmresten meer overblijven en de lak zal er net zo uitzien als voor de wrap.

VRIJBLIJVEND OFFERTE AANVRAGEN
Locatie:

Amsterdam

Datum:

2019

Direct contact:

06-11 08 04 85

DELEN
Featured Items