Direct contact - 06-11080485

auto wrappen utrecht
Tesla Wrappen
auto wrapper vacature
TESLA WRAPPEN

Tesla Wrappen

Wil jij je Tesla ook wrappen of een nieuwe look geven? Vanaf 1.795 euro nemen wij jouw Tesla onderhanden voor een make-over.

Satin Grey – De eigenaar van deze Tesla besloot zijn iets wat saai grijze Tesla in een mooi jasje hijsen met een nieuwe kleur. Natuurlijk hebben wij ook de remklauwen, handgrepen en spoiler onderhanden genomen. Moet je eens kijken naar deze super dikke Tesla Model S.

Een Tesla is een moderne en verfijnde auto boordevol moderne functies die elke autoliefhebber graag in handen zou willen hebben. Van hun sportieve stijl tot hun adembenemende 0-100 sprint. Naarmate de auto steeds populairder wordt, kan het een uitdaging zijn om je Model S, X of 3 te onderscheiden van de massa. Voor velen zij de standaard modellen goed genoeg. Maar voor een aanzienlijk aantal autobezitters is het aanpassen van een Tesla een must!

Bij Hicustoms zijn wij inmiddels gespecialiseerd in het wrappen en chrome deleten van Tesla’s. Onze specialisten hebben de ervaring en expertise om je Model X, Model S of Model 3 naar een geheel nieuw niveau te tillen. We bieden een complete lijn van personalisatie- en aanpassingsopties om je auto onderscheidend te maken, maar toch een weerspiegeling van je persoonlijkheid.

Ben jij je standaard Tesla kleur zat of wil je de lak van je nieuwe Tesla beschermen boek dan nu een afspraak!

VRIJBLIJVEND OFFERTE AANVRAGEN
  • Ja, maar voor het beste resultaat is een goede laklaag vereist.
  • In principe kan de wrapfolie op iedere type auto gebracht worden.

Ongeveer 5-7 jaar. Dit is wel afhankelijk van de onderhoud en verzorging.
Uiteraard adviseren wij u hier goed in.

De wrap kun je laten verwijderen als deze bijvoorbeeld te veel is beschadigd of als je het gewoon niet meer wil. Het is raadzaam om dit te laten doen door een specialist op dit gebied. Er zullen dan geen lijmresten meer overblijven en de lak zal er net zo uitzien als voor de wrap.

VRIJBLIJVEND OFFERTE AANVRAGEN
Locatie:

Amsterdam

Datum:

2019

Direct contact:

06-11 08 04 85

DELEN
Featured Items