Direct contact - 06-11080485

Remklauwen spuiten

OFFERTE AANVRAGEN

Als onderdeel zit het remklauwen spuiten eigenlijk op de schopstoel. Met normale velgen of wieldoppen is hij namelijk niet te zien. Waarom zou je de remklauw dan willen lakken? Met het laten wrappen van jouw auto is het mogelijk om van jouw auto een echte eyecatcher te maken. Waarom dan ook niet gelijk de remklauwen aanpakken! Standaard remklauwen zien er vaak niet mooi uit doordat ze vaak niet mooi gespoten zijn of voorzien zijn van een standaard kleur.

Het spuiten van de klauwen geeft een compleet andere uitstraling en maakt de auto een stuk exclusiever. De remklauwen van exclusieve sportauto’s zijn ook vaak in een andere kleur gespoten dan de goedkopere modellen. Het remklauwen spuiten is een echte klus voor professionals. Alles rond het remsysteem moet vakkundig afgeplakt worden, waardoor het niet noodzakelijk is om de remklauw volledig te demonteren. Dit scheelt tijd en geld.

OFFERTE AANVRAGEN

In welke kleuren kan ik remklauwen laten spuiten?

Remklauwen spuiten kan in elke kleur die je maar wilt. Van rood of oranje en geel tot metallic zilver of goud. Maar pimpelpaars met een zwart randje kan ook. Het is helemaal wat jij als wens hebt om je auto uniek te maken.

Het geeft de auto een persoonlijke look en net dat beetje extra. Voor een volledige metamorfose van het voertuig kun je het remklauwen spuiten combineren met carwrapping en/of ramen blinderen.

OFFERTE AANVRAGEN

Wij bezorgen onze klantende hoogste kwaliteit en beste service

Kwaliteit en Customer service staan bij ons op nummer één. In combinatie met onze ervaren vakmensen werken wij graag aan uw project!

Project starten
Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen

Grenzenloos

Je auto, boot, jetski of vliegtuig bij Hicustoms wrappen wij het allemaal

Specialisten

Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken

Service

Met onze haal- en brengservice zit jij relaxt achterover

Featured Items