Direct contact - 06-11080485

Wrap in termijnen betalen

Wrap in termijnen betalen, exclusief bij Hicustoms

Bij Hicustoms staat service hoog in het vaandel. Wij zijn van mening dat betaalgemak een zeer belangrijke factor is bij het bieden van goede service. Naast de gebruikelijke betaling per factuur of betaalverzoek bieden wij nu ook het betalen in termijnen aan. Dit betekent dat wanneer u uw auto laat customize met bijvoorbeeld een wrap laag dat u dit in delen kan betalen.

Hoe werkt je carwrap betalen in termijnen

Om je autowrap te kunnen betalen in termijnen kan bij ons kiezen voor gespreid betalen. Deze betaalmethode kan bij ons op dit moment alleen nog op aanvraag.

Wij gaan vervolgens op basis van je gegevens kijken of je in aanmerking komt voor een lening. Afhankelijk van de aanvraag wordt bepaald hoeveel persoonlijk bestedingslimiet je krijgt. Dit is maximaal € 5000 met een minimum van € 500.

Wat zeggen klanten over ons

Waarom je carwrap betalen in termijnen


Het betalen van je wrap in termijnen heeft als groot voordeel dat je nu jouw auto een totaal nieuwe look kunt geven d.m.v. een wrap en deze pas later hoeft te betalen. Je bepaalt zelf in hoeveel termijnen je de wrap betaalt. Je kunt het volledige aankoopbedrag dus bijvoorbeeld binnen 12, 18, 24 of 36 maanden betalen met een minimaal termijnbedrag van € 15,-. Het hele bedrag in één keer betalen of een extra storting doen is altijd mogelijk.

Wat kost je wrap betalen in termijnen

De kosten voor het betalen van je wrap in termijnen bij Hicustoms bepaal je grotendeels zelf. Dit is namelijk afhankelijk van het aankoopbedrag van de wrap en het aantal termijnen waarin je wilt betalen. Wij bereken in overleg eenvoudig de kosten voor het betalen in termijnen. Zijn er nog vragen over het betalen in termijnen? Neem dan gerust contact met ons op.

MEER INFORMATIE

Wij bezorgen onze klantende hoogste kwaliteit en beste service

Kwaliteit en Customer service staan bij ons op nummer één. In combinatie met onze ervaren vakmensen werken wij graag aan uw project!

PROJECT STARTEN
Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen

Grenzenloos

Je auto, boot, jetski of vliegtuig bij Hicutoms wrappen wij het allemaal

Specialisten

Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken

Service

Met onze haal- en brengservice zit jij relaxt achterover

Featured Items