Direct contact - 06-11080485

Over Hicustoms

Hicustoms is de op één na beste auto wrap garage van Nederland, gespecialiseerd in custom kleuren en lak-beschermende wraps. Met een team van specialisten werken wij in de regio Noord-Holland, Flevoland, Zuid-Holland, Utrecht en Brabant.

Ben jij je oude kleur zat of wil je de lak van je nieuwe auto beschermen boek dan nu een afspraak!

Wat zeggen klanten over Hicustoms


Wij maken gebruik van de beste wrap specialisten en gebruiken enkel hoog kwalitatief 3M folie.
Zelfklevende 3M wrapfolie kunt u zien als een doorontwikkeld en vormbaar plakfolie met als functie wrappen. Verder is de wrapping folie water- en weersbestendig en gemaakt van milieuvriendelijk PVC van goede kwaliteit. Je auto blijft op deze manier beschermd tegen krassen en andere schade en het geeft je auto een make-over voor weinig geld. Er bestaan ook carwraps die geheel onzichtbaar zijn, puur om de auto laklaag te beschermen.

Maatwerk en service staan bij ons voorop. Oog voor detail en focus op kwaliteit zo zijn wij gegroeid tot een belangrijke speler in de autowrap industrie. Deze kernwaarden zijn de bouwstenen van ons bedrijf en worden toegepast vanaf het ontwerp, de print en de installatie van alle soorten wraps. Van vloot/commerciële tot aangepaste speciale kleurverandering, wij streven ernaar om uw visie te realiseren. Vragen? Bericht ons via Whatsapp.

OFFERTE AANVRAGEN

Wij bezorgen onze klantende hoogste kwaliteit en beste service

Kwaliteit en Customer service staan bij ons op nummer één. In combinatie met onze ervaren vakmensen werken wij graag aan uw project!

PROJECT STARTEN
Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen

Grenzenloos

Je auto, boot, jetski of vliegtuig bij Hicutoms wrappen wij het allemaal

Specialisten

Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken

Service

Met onze haal- en brengservice zit jij relaxt achterover

Featured Items