Direct contact - 06-11080485

Over Hicustoms

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn Martijn en Ismael, de oprichters en co-owners van Hicustoms. Wat eens begon als een jongensdroom op een kleine zolderkamer, is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze business. Het plezier en enthousiasme waar we destijds mee begonnen, ervaren we echter nog iedere dag. Naarmate we onze onderneming uit de kinderschoenen zagen groeien, hebben we ons centraal gevestigd in Blaricum. Hier mogen we nu dagelijks mensen gelukkig maken met de kwalitatief beste carwraps. En daar zijn we trots op. We halen er ontzettend veel energie uit om je met een glimlach te zien vertrekken, met je eigen unieke ontwerp.

Ons plezier zit hem uiteraard ook in het fantastische werk dat we mogen doen.
De wagens die we vandaag de dag customizen, hingen vroeger op de posters naast ons bed. Een droom die iedere dag opnieuw uitkomt, als je het ons vraagt. We begrijpen dan ook als geen ander wat je bedoelt, wanneer je je ideale auto komt (re)stylen bij ons. Want bij Hicustoms laten we het liefst zoveel mogelijk dromen in vervulling gaan. Niets is ons te gek.

Wat zeggen klanten over Hicustoms


Natuurlijk doen we meer dan alleen luxe sportwagens een upgrade geven. Inmiddels is onze niche flink uitgebreid. We richten ons op elk soort voertuig en alle producten waar een wrapfolie omheen kan. Zo kan je bij ons terecht voor de metamorfose van je verouderde keuken, of het wrappen van je plezierjacht.

We kunnen zelfs je interieur in een compleet nieuw jasje steken. Dit doen we door te werken met uitsluitend de beste vakmensen. Samen met ervaren specialisten kunnen we je voorzien van het beste advies. De garages die zich bij Hicustoms hebben aangesloten, zijn in meerdere regio’s gevestigd. Zo kan jij altijd in de buurt terecht voor de make-over van je auto.

Onze ‘kenners’ vertellen je wat er op technisch vlak allemaal mogelijk is.Tevens dragen zij de zorg voor het mooiste en meest duurzame resultaat. Het ‘wrappen’ laten we dan ook aan hen over. Zo kunnen wij ons volledig op jouw wensen en ideeën richten. Terwijl jouw auto wordt voorzien van een nieuwe look, nemen wij met liefde alles uit handen voor je. We bieden huurauto’s aan om het proces zo soepel mogelijk te doen verlopen. Vanzelfsprekend zijn we ten alle tijde bereikbaar voor advies en het beantwoorden van al je vragen. Zo onderscheidt Hicustoms zich. Persoonlijke service en net dat beetje extra aandacht; daar zijn wij goed in.

OFFERTE AANVRAGEN


Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we allemaal kunnen met jouw auto? Dikke kans dat we al jouw wrap-wensen waar kunnen maken. Het mooiste van onze ‘car wrapping’ service is namelijk hoe breed we deze kunnen inzetten. Nagenoeg iedere auto kunnen wij een metamorfose geven. Of het hierbij nu gaat om het wrappen van je occasion of het customizen van een gloednieuwe bolide. Wij draaien onze hand er niet voor om. Samen ontwerpen we de wagen van je leven.

Wanneer je je auto bij ons komt wrappen, wil je achteraf natuurlijk niet voor grote verrassingen komen te staan. Bij HiCustoms blijven we daarom ook transparant over de kosten. We leggen je duidelijk uit hoe de uiteindelijke prijs tot stand komt en doen niet aan kleine lettertjes. Je mag ten alle tijde vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Geef ons al je wensen door en wij maken een oplossing op maat.

Op ons hoofdkantoor in Blaricum ben je altijd welkom om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar in onze gezellige Hicustoms ‘huiskamer.’ Spreek je liever met ons af op een Hicustoms locatie bij jou in de buurt? Ook dat is geen enkel probleem. De aangesloten Hicustoms locaties zijn door heel Nederland gevestigd. Vragen? Bericht ons telefonisch, per mail of Whatsapp.

OFFERTE AANVRAGEN

Wij bezorgen onze klantende hoogste kwaliteit en beste service

Kwaliteit en Customer service staan bij ons op nummer één. In combinatie met onze ervaren vakmensen werken wij graag aan uw project!

PROJECT STARTEN
Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen

Grenzenloos

Je auto, boot, jetski of vliegtuig bij Hicutoms wrappen wij het allemaal

Specialisten

Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken

Service

Met onze haal- en brengservice zit jij relaxt achterover

Featured Items