Direct contact - 06-11080485

Tesla Wrappen

CONTACT OPNEMEN

Als Tesla-bezitter weet je als geen ander dat de ene auto de andere niet is, en bovendien is de kans groot dat je iemand bent die een mooie auto weet te waarderen. De Tesla modellen worden in beperkte kleuren gefabriceerd.
Laat je tesla wrappen ! Hiermee maak je jou bolide nog aantrekkelijker én unieker  en kom je gegarandeerd niet snel een tweede exemplaar van jou Model 3, S of X tegen

Model 3 wrappen

Van de verschillende Tesla modellen is de Model 3 op dit moment de nieuwste en meest populaire variant. Dit model is het meest gunstig geprijsd en daarom geliefd bij veel elektrische rijders. De kans is dan ook groot dat jij als Tesla-rijder een Model 3 bezit. Als je op zoek bent naar een locatie om je Tesla Model 3 te customize, dan ben je bij Hicustoms aan het juiste adres: wij hebben aantoonbare ervaring met het customize van Tesla’s.

Tesla Model X wrappen

Bij Hicustoms kan je uiteraard ook terecht als jij je Tesla Model X wilt customize. De Model X is de SUV-variant van Tesla en is beschikbaar in slechts 7 kleuren. Wanneer jij een andere Model X tegenkomt, is de kans groot dat deze dezelfde kleur heeft. Gelukkig biedt Tesla Model X wrappen de uitkomst. Door middel van car wrapping krijgt je Model X een unieke kleur en valt deze meer op!

Laat je Tesla wrappen of ontchromenvanaf €500,-

PRIJSOPGAVE

Tesla Model S wrappen

De Model S is een van de ‘oudere’ modellen van Tesla. Deze auto doet niet onder voor de nieuwere modellen. Door je Tesla Model S te wrappen geef jij je auto een nieuwe look waardoor je het gevoel krijgt dat je in een nieuwe auto rijdt. Wat ook tot de mogelijkheden hoort, is om de remklauwen van je Tesla Model S te spuiten. Hierdoor krijgt je Model S een unieke look en wordt de waarde van je Tesla verhoogd. Car wrapping Model S is zeker geen overbodige luxe!

Het succes van een goede wrap hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de wrapfolie en de laklaag van de te wrappen auto. Voor dit laatste leent de Tesla Model 3 zich uitstekend: deze auto wordt geproduceerd sinds 2017 en wordt nog steeds in grote aantallen geleverd. Doordat deze wagens nieuw zijn en zijn voorzien van een goede laklaag is een Tesla 3 een uitstekend idee om te wrappen.

PRIJSOPGAVE

Kosten Tesla wrappen

Wat moet een Tesla kosten als je hem gaat wrappen ? Het antwoord hierop is simpel: Hicustoms kan jouw Tesla Model 3 wrappen al vanaf € 1795,-! Uiteraard is dit wel afhankelijk van jouw wensen, zoals bijvoorbeeld je Tesla model 3 ontchromen, en dus is voor een Tesla wrappen de prijs gebaseerd op de keuzes die je maakt. Hierbij kun je denken aan de kleur, maar ook aan welke onderdelen van je Tesla wij wrappen.

Bij Hicustoms denken we graag met je mee en gaan we voor 100% klanttevredenheid. Heb jij interesse in een unieke look voor je auto? Neem dan nu vrijblijvend contact op voor het bespreken van de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave! Je kunt ons telefonisch bereiken op 035 887 45 13 of stuur een mail naar info@hicustoms.nl.

Wij bezorgen onze klantende hoogste kwaliteit en beste service

Kwaliteit en Customer service staan bij ons op nummer één. In combinatie met onze ervaren vakmensen werken wij graag aan uw project!

Project starten
Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen

Grenzenloos

Je auto, boot, jetski of vliegtuig bij Hicustoms wrappen wij het allemaal

Specialisten

Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken

Service

Met onze haal- en brengservice zit jij relaxt achterover

Featured Items